Wij hebben een nieuw cookie beleid gepubliceerd, zodat u begrijpt hoe wij gebruik maken van cookies op deze site. Meer informatie

ICAS Nederland is a leading local provider of Employee Assistance Programmes

Through our global network of ICAS and partner offices, we cover over 50 countries worldwide

Generaties in organisaties

In gesprek met: Aart Bontekoning

Aart Bontekoning, organisatiepsycholoog en gepromoveerd op 'Generaties in organisaties, de verborgen krachten van onze sociale evolutie'. Waar die fascinatie voor generaties vandaan komt weet hij niet zo goed. De drive om tot op de bodem uit te zoeken hoe generaties invloed hebben op de ontwikkeling van organisatieculturen is enorm, iets waar hij zelf verbaasd van staat.

Employee Assistance Programme (EAP)

ICAS Nederland helpt uw medewerkers die ergens geen raad mee weten - een probleem, uitdaging of vraag - waardoor ze afgeleid zijn en tijdelijk misschien zelfs minder functioneren. Het kan bijvoorbeeld gaan om een loopbaanvraag, spanningen met een collega, de werk/privébalans, werkdruk of niet lekker in je vel zitten.

ICAS Nederland biedt een palet aan dienstverlening om de werkende mens te begeleiden en adviseren. Hiermee helpen wij de continuÏteit van uw organisatie te ondersteunen.

Met het Employee Assistance Programme hebben uw werknemers altijd, 24 uur per dag en 7 dagen per week en overal (telefonisch, face-to-face of online) de beschikking over een coach, counsellor of adviseur.
Zowel Nederlands- als Engelstalig

Contact

Wilt u meer weten over onze EAP's neem gerust contact met ons op:

ICAS Nederland BV
Fokkerstraat 12
3833 LD Leusden

+31(0)85 064 59 49

ICAS Lifestyle

Het online

gezondheidsportaal
met nuttige
informatie en advies