Wij hebben een nieuw cookie beleid gepubliceerd, zodat u begrijpt hoe wij gebruik maken van cookies op deze site. Meer informatie

ICAS Nederland is a leading local provider of Employee Assistance Programmes

Through our global network of ICAS and partner offices, we cover over 50 countries worldwide

ICAS Lifestyle

Gezondheid en welzijn binnen handbereik. Onze online diensten zijn gemaakt om uw werknemers toegang te geven tot de verschillende onderdelen van het EAP via één portaal. Dit portaal kan op maat worden gemaakt met informatie van gezondheids- en welzijnsprogramma's van uw organisatie, om zo ons EAP te stroomlijnen met uw eventuele andere welzijnsprogramma's.Het programma is momenteel beschikbaar in diverse talen.

Beschikbaar via de ICASLifestyle gateway zijn:

  • ICASLifestylePlus - Gemakkelijk toegankelijk informatiecentrum, met een brede deskundige ondersteuning van gezondheid- en welzijnsthema's. Om mensen te helpen met de dagelijkse uitdagingen van het leven. Een uitstekende manier van hulp zonder te moeten surfen op het internet en daarbij het risico te lopen op onjuiste of tegenstrijdige informatie.
  • ICASLifestyleCheck - Een Health Risk Assessment instrument met gepersonaliseerde rapportage en suggesties voor positieve veranderingen in levensstijl.  De uitgebreide medische keuringsvragenlijst, die een breed scala aan medische- en gezondheidsaspecten behandelt, kan helpen om de business doelen van de organisatie te bereiken. Door het identificeren van de gezondheidsrisico's van werknemers, hen aan te moedigen doelen te stellen en zo hun risico's te verminderen. Gezonde werknemers verzuimen immers minder en zijn meer gemotiveerd om een ​​positieve en productieve bijdrage aan de organisatie te leveren.
  • ICASMedia Centre - Een bibliotheek van onder meer gezondheid- en welzijnsvideo's en podcasts van onze experts.
  • ICASInfo hub - Een op maat gemaakte ruimte, waarin u uw gezondheids- en welzijnsprogramma kan promoten.Medewerkers kunnen meer informatie over de EAP diensten vinden en hebben de mogelijkheid om zich te abonneren op onze periodieke nieuwsbrief.
ICAS Lifestyle