Wij hebben een nieuw cookie beleid gepubliceerd, zodat u begrijpt hoe wij gebruik maken van cookies op deze site. Meer informatie

ICAS Nederland is a leading local provider of Employee Assistance Programmes

Through our global network of ICAS and partner offices, we cover over 50 countries worldwide

Waarom ICAS?

Omdat ICAS sinds 1987 wereldwijd en met veel succes corporate gezondheids- en welzijnsprogramma's biedt, die nauw aansluiten bij de professionele werkomgeving

  • De bij ICAS International aangesloten bedrijven en die van haar partners zijn op dit moment vertegenwoordigd in 50 landen op zes continenten en ICAS biedt EAP diensten aan ongeveer 2.000 bedrijven met 2 miljoen werknemers wereldwijd. De opdrachtgevers zijn vaak grote multinationale organisaties, waarbij de EAP diensten wereldwijd worden gebruikt. Het Britse ICAS International moederbedrijf werd in 2007 overgenomen door de verzekeringsmaatschappij AXA PP Healthcare,  lid van de wereldwijde AXA Group.
  • Het gebruik van het EAP is een beproefde juiste oplossing gebleken voor hulp bij emotionele of situationele problemen in het leven van werknemers en ondersteunt daarmee de continuïteit van de organisatie.
  • EAP organisaties rapporteren de volgende resultaten: hogere werknemerstevredenheid en verhoogde motivatie, loyaliteit en productiviteit van hun werknemers, afname van verzuim, verbetering van werkrelaties en efficiëntie in werk.
  • ICAS is altijd binnen handbereik en is een onafhankelijke gesprekspartner en vertrouwenspartij.
  • ICAS opgericht in Engeland in 1987 heeft zich in de afgelopen 27 jaar ontwikkeld tot een van de grootste wereldwijde dienstverleners van EAP, corporate gezondheids- en welzijnsprogramma's, critical incident management en andere aanverwante diensten.

Neem gerust contact met ons op