Wij hebben een nieuw cookie beleid gepubliceerd, zodat u begrijpt hoe wij gebruik maken van cookies op deze site. Meer informatie

ICAS Nederland is a leading local provider of Employee Assistance Programmes

Through our global network of ICAS and partner offices, we cover over 50 countries worldwide

Wie zijn wij?

 

  • Home
  • Wie zijn wij?

Een groep specialisten met een passie voor het coachen, begeleiden, adviseren en trainen van (werkende) mensen en hun gezin.

Over ons

In 1987 werd in Engeland de Independent Counselling & Advisory Service (ICAS) organisatie opgericht, gespecialiseerd in het Employee Assistance Programme (EAP).

De bij  ICAS International aangesloten organisaties en die van haar partners zijn op dit moment vertegenwoordigd in 50 landen op zes continenten en ICAS biedt EAP diensten aan ongeveer 2.000 bedrijven met 2 miljoen werknemers wereldwijd. De opdrachtgevers zijn vaak grote multinationale organisaties, waarbij de EAP diensten wereldwijd worden gebruikt.
ICAS International werd in 2007 overgenomen door de verzekeringsmaatschappij AXA PP Healthcare, lid van de wereldwijde AXA Group.

ICAS International opende in 1998 haar eerste internationale kantoor in Nederland.
Met een team van coaches, counsellors, psychologen en adviseurs werken wij met veel  persoonlijke aandacht en betrokkenheid vanuit ons hoofdkantoor in Leusden. Onze dienstverlening is beschikbaar door het hele land. 

Kenmerkend voor de werksfeer:

- praktisch - flexibel - oplossingsgericht - enthousiast - humor -